ΝΕΑ
- Τα PFAS απασχολούν και πάλι την EFSA 13/3/2023
- Οδηγός Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων για Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς σταθμούς 10/9/2019
- Τρόφιμα – Ανώτατα όρια στα trans λιπαρά 3/9/2019
- ΥΠΑΤ: κατευθυντήριες γραμμές ιχνηλασιμότητας στο κρέας και το γάλα 27/2/2019
- ΥΠΑΑΤ: σύντομα η θεσμοθέτηση αναγραφής της χώρας προέλευσης στα γαλακτοκομικά 27/2/2019
- Νέος Οδηγός ορθής πρακτικής για τις επιχειρήσεις παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων 27/2/2019
- Μείωση του αλατιού και στο ψωμί 27/2/2019
- EFSA: Τέλος τα πειράματα στα ζώα 27/2/2019
- Απαγορεύτηκε η χρήση της αρωματικής ουσίας p-mentha-1,8-dien-7-al 27/2/2019
- Θεσπίστηκε πρότυπο για «Παραδοσιακή κρέμα αυθεντικής συνταγής» 27/2/2019
- Θεσπίστηκε πρότυπο για «Παραδοσιακό ρυζόγαλο αυθεντικής συνταγής» 27/2/2019
- Χλωρικά στα τρόφιμα: κίνδυνος για την δημόσια υγεία 27/2/2019
- Το ζιζανιοκτόνο glyphosate χαρακτηρίστηκε ως “πιθανώς καρκινογόνο για τον άνθρωπο” 27/2/2019
- Ισταμίνη: παράγοντας κινδύνου στα ψάρια 27/2/2019
- Θεσπίστηκε νέο όριο ημερήσιας πρόσληψης για τα υπερχλωρικά 27/2/2019
- EUROMIX: το νέο ερευνητικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 27/2/2019
- Ακρυλαμίδιο στα τρόφιμα: παράγοντας ανησυχίας για την δημόσια υγεία 27/2/2019
- 7η Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 27/2/2019
- Συλλογική η προσπάθεια για την μείωση των λοιμώξεων από το καμπυλοβακτηρίδιο 27/2/2019
- Yποχρεωτική η παροχή πληροφοριών σχετικά με τα αλλεργιογόνα στα μη προσυσκευασμένα τρόφιμα 27/2/2019
- 16 Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 27/2/2019
- Νέος Κανονισμός ΕΕ 1169/2011, στόχος η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή 14/7/2015