BLOG
- Κώδικας Τροφίμων και Ποτών, Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Τρόφιμα 20/10/2022
- Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων 10/7/2020
- Αναγραφή της χώρας καταγωγής του πρωταρχικού συστατικού τροφίμου 4/9/2019
- Υποχρέωσης τήρησης εντύπου: Φύλλο Διαμαρτυρίας, από τις επιχειρήσεις εστίασης 9/7/2019
- Που οφείλονται οι χαρακτηριστικές τρύπες στο τυρί emmental 27/2/2019
- Pyrrolizidine alkaloids στα τρόφιμα: Μια πρόκληση για τη γεωργία και την προστασία των καταναλωτών. 27/2/2019
- Μια διακοπή ρεύματος … και το φαγητό σας στο ψυγείο και τον καταψύκτη; 27/2/2019
- Ιχνηλασιμότητα: εργαλείο διαχείρισης κινδύνων 27/2/2019
- Τι είναι το HACCP και ποιοί πρέπει να το εφαρμόζουν 27/2/2019
- Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν στα μη ζωικά τρόφιμα 27/2/2019
- Σήμανση παλετών με το Διεθνές Πρότυπο ISPM 15 27/2/2019
- Οι ανθρώπινες αισθήσεις στην υπηρεσία της οργανοληπτικής αξιολόγησης των τροφίμων 27/2/2019
- Τα trans – λιπαρά οξέα στην διατροφή μας 27/2/2019
- Τρόφιμα – διατροφή – υγεία 27/2/2019