ΑΡΘΡΑ
- Πως να διαχειριστείται την ασφάλεια των τροφίμων στην επιχείρησή σας 29/10/2023
- Εισαγωγές τροφίμων στην ΕΕ και εξαγωγές σε τρίτες χώρες 29/9/2023
- Αλκαλοειδή Τροπανίου 11/7/2023
- Νέα Τρόφιμα – Novel Food 2/5/2023
- Διάγραμμα Ροής και Περιγραφική Έκθεση 29/3/2023
- Επισήμανση – Ετικέτες Τροφίμων 24/1/2023
- Πρόσθετα Τροφίμων 17/11/2022
- Νοθεία στα τρόφιμα 7/11/2022
- “Χωρίς γλουτένη”. Πως μπορείτε να το αποδείξετε; 19/10/2022
- Προϊοντα χύμα και ενημέρωση καταναλωτή 10/7/2022
- Nutri Score, μια νέα διατροφική επισήμανση 5/5/2022
- Προσφορά ζεστών γευμάτων απο τα αρτοποιεία – Υγεία και ασφάλεια 2/3/2022
- Σύστημα Ιχνηλασιμότητας 15/1/2022
- Έλεγχος επιχειρήσεων τροφίμων 7/12/2021
- Περιορισμός στα πλαστικά μιας χρήσης 22/10/2021
- Το αλάτι, οι επιπτώσεις στην υγεία μας και τα υποκατάστατα αλατιού 7/8/2021
- Κατάταξη Επιχειρήσεων Τροφίμων 23/7/2021
- Soft Serve παγωτό – Ασφαλείς χειρισμοί 29/4/2021
- Διάρκεια ζωής και Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 23/2/2021
- Έλεγχος αλλεργιογόνων ουσιών στα αρτοποιεία 15/12/2020
- Υποχρεωτικές και προαιρετικές ενδείξεις επί της συσκευασίας τροφίμων 4/10/2020
- Υλικά συσκευασίας σε επαφή με τρόφιμα 30/7/2020
- Covid-19 και ασφάλεια τροφίμων 1/7/2020
- Μικροπλαστικά, αναδυόμενος κίνδυνος στα τρόφιμα 1/6/2020
- Αναγραφή χώρας καταγωγής τροφίμων, τι ισχύει. 12/5/2020
- Διακετύλιο… με άρωμα βουτύρου. Είναι ασφαλές; 7/4/2020
- Η ασφάλεια των τροφίμων απειλείται από την κλιματική αλλαγή 23/2/2020
- Σακχαρόχη, ή αλλιώς ζάχαρη. 4/2/2020
- Ακρυλαμίδιο: μια επικίνδυνη ουσία 23/1/2020
- Οι υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες, γνωστές ως PFAS, απειλούν την υγεία μας 12/11/2019
- Ξεκινώντας μια νέα επιχείρηση 26/9/2019
- Η νομοθεσία για τα κυλικεία 21/8/2019
- Βούτυρο – Νομοθεσία και ποιοτικά χαρακτηριστικά 1/8/2019
- Διατροφική επισήμανση προϊόντων 1/8/2019
- Αλεύρι σίτου και ασφάλεια τροφίμων 23/7/2019
- Ασφάλεια τροφίμων: απλούστεροι κανόνες για τις μικρές επιχειρήσεις 8/7/2019
- Στέβια: Το φυτό από την Παραγουάη 29/5/2019
- Οι μικροβιολογικοί κίνδυνοι στο παγωτό 29/5/2019
- Επιχειρήσεις τροφίμων: Ο αέρας ως πηγή κινδύνου 27/2/2019
- Συσκευασμένο ή χύμα; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της συσκευασίας τροφίμων 27/2/2019
- Ψωμιά από κατεψυγμένη ζύμη: Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την ποιότητα; 27/2/2019
- Η επιτροπή της ΕFSA για τις ζωονόσους επισημαίνει ότι τα περιστατικά σαλμονέλωσης παρουσιάζουν ξανά αύξηση. 27/2/2019
- Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στα ολοήμερα σχολεία 27/2/2019
- Τρομώδης νόσος των αιγοπροβάτων (scrapie disease): ανακοίνωση του ΕΦΕΤ 27/2/2019
- Αρωματική ουσία p-Mentha-1,8-dien-7-al: ανησυχία για την ασφάλεια 27/2/2019
- Αντί για αλάτι μυρωδικά βότανα 27/2/2019
- Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) 27/2/2019
- Τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα: Επιστημονική ενημέρωση 27/2/2019
- Ξηροί καρποί και ασφάλεια. Όσα πρέπει να γνωρίζετε. 13/7/2018
- Πίτσα χωρίς γλουτένη 13/10/2017
- Εναρμόνιση με τους κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής 20/7/2017
- Παγωτό: Ισχυρισμοί Διατροφής και Υγείας 11/4/2017
- Η υγρασία ως παράμετρος κινδύνου για το αλεύρι 9/2/2017
- Δημητριακά και μικροβιολογία 4/10/2016
- Η σημασία τήρησης της ψυκτικής αλυσίδας 29/7/2016
- Light γαλακτοκομικά – Πως τα επιλέγω; 3/6/2016
- Φυσική ή τεχνητή βανίλια; Ποιες είναι οι ποιοτικές διαφορέςς 8/4/2016